• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

City sigtet: Det kan koste dem megatransfer

Foto: Getty Images

Han blev ellers udset som langtidserstatningen for Kevin de Bruyne.

Af Jacob Quvang

Manchester Citys jagt af Jude Bellingham kan have ramt et ordentligt bump på vejen. 

Bumpet skyldes den bombe af en nyhed, som mandag ramte klubben, der er sigtet af Premier League for 115 brud på finansielle regler. 

Det kan i sidste ende gå ud over et eventuelt indkøb af Jude Bellingham, som Manchester City er i hård kamp for mod Liverpool og Real Madrid. Det skriver The Telegraph

Her nævner mediet, at Pep Guardiola ønsker at forny sit hold og ser Jude Bellingham som en langsigtet afløser for Kevin de Bruyne. Klubbens pengepung er nærmest bundløs, så det er ikke her, problemerne ligger. 

Det er til gengæld uvisheden om den straf, som Manchester City kan modtage som følge af bruddene på de finansielle regler. Der har været tale om en mulig tvangsnedrykning, pointstraf eller generelt bare sanktioner. 

Lige nu kendes konsekvenserne ikke, men det siger sig selv, at en voldsom straf som transferkarantæner eller tvangsnedrykning vil umuliggøre et køb af det engelske supertalent. 

Det kan Liverpool og Real Madrid lukrere på. For Liverpools tilfælde er ulempen dog, at man ikke ser ud til at skulle spille Champions League til næste sæson, men her håber man, at en lang og forebyggende indsats for Bellinghams underskrift er nok til at overbevise ham. 

Spændende bliver det i hvert fald at se, om Manchester City får en hård straf, og hvor Jude Bellingham fortsætter karrieren.