CL-deltagelse i fare: Sløje United snublede mod West Ham

Manchester United og West Ham tørnede her til aften sammen i Premier Leagues 37. spillerunde. Opgøret endte 1-1.

Manchester United tog onsdag aften imod West Ham i, hvad der var svært at kategorisere som andet end en skæbnekamp for hjemmeholdet.

De Røde Djævle skulle nemlig for alt i verden hente tre point med hjem for at holde Champions League-drømmen kørende. Et nederlag ville med en Leicester-sejr sende United i Europa League.

Og det lignede faktisk også et nederlag, da holdene gik til pause - i hvert fald hvis man så op på måltavlen.

United havde trods alt været banens bedste hold og havde da også mere boldbesiddelse og flest målforsøg, men en frisparkskombination fra gæsterne ændrede alligevel på kampbilledet til det værre for Ole Gunnar Solskjærs tropper.

West Hams Declan Rice bankede bolden ind i, hvad i første omgang lignede Paul Pogbas hovede, men i sidste ende viste sig at være franskmandens strækte arm. Det resulterede i et straffespark, som The Hammers' formstærke Michail Antonio ekskverede i første halvlegs andet tillægsminut.

United havde dog et modsvar klar. Eller rettere sagt duoen Mason Greenwood og Anthony Martial havde.

Fem minutter inde i anden halvleg udlignede førstnævnte til Uniteds store lettelse efter formidable kombinationer mellem ham og Martial, der talte fire pasninger indenfor kort tid og plads, før Greenwood bankede balance i regnskabet.

Derefter skete der dog skuffende lidt fra favoritternes side, der ikke magtede opgaven om at tage fat om kampen.

Store chancer til både Declan Rice og Jarrod Bowen var tæt på at gøre det onde ved United, der dog lykkedes med at holde stand trods en række muligheder til udeholdet.

Selvom United havde et par muligheder mod slutningen af kampen, var det ikke nok til at løbe med sejren, der i sidste ende heller ikke ville have været dem synderligt fortjent.

Med 1-1 resultatet og det ene point hopper Solskjær & co. op forbi Chelsea på tredjepladsen med 13 mål ned til The Blues og et enkelt point ned til Leicester. Vigtigt er det dog at bemærke, at Chelsea fortsat har en kamp i hånden.