• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Teis Jeppe Gørtz

Cornelius garnede i Cardiff-debut

Cornelius garnede i Cardiff-debut
Illustration

Andreas Cornelius scorede allerede i sin første kamp i Cardiff-trøjen.

Af Teis Jeppe Gørtz

Der er store forventninger til danske Andreas Cornelius i walisiske Cardiff City. Cornelius er klubbens store sommerindkøb, da Premier League-oprykkerne brugte hele 75 millioner kroner på at hente den tidligere FC København-topscorer.

Og den danske angriber leverede allerede varen i sin første kamp for Cardiff og kom på måltavlen. Onsdag aften fik Cornelius således en drømmedebut i træningskampen mod Forest Green Rovers fra den femtebedste engelske række, da han bare skulle bruge 16 minutter til at score sit første mål. Cornelius satte panden på et indlæg fra holdkammeraten Kevin McNaughton, og bragte Cardiff foran med 1-0.

Det blev til 45 minutters spilletid for Cornelius, som sammen med resten af Cardiff-mandskabet vandt træningskampen med 4-3.

Cardiff indleder den kommende Premier League-sæson mod West Ham på udebane 17. august.

Superliga

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtig...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.