• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Fuhr Nielsen

Dansk landsholdsbobler kan ende i byttehandel

Foto: Getty Images

Daniel Iversen kan ende med at blive sendt væk fra Leicester i jagten på en ny førstemålmand.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Leicester City har ikke for alvor fået lukket hullet efter Kasper Schmeichels afsked i sommer.

Danny Ward blev betroet opgaven at udfylde danskerens sko, men de har indtil videre vist sig for store for den walisiske keeper. Derudover har man Daniel Iversen i truppen, men heller ikke ham synes der at være tiltro til.

Derfor forlyder det nu, at man i Leicester begynder at kigge sig om efter en ny målmand. Her skulle de ifølge The Sun være ude efter Sunderlands Anthony Patterson.

Brendan Rodgers skulle være klar til at sende Daniel Iversen den anden vej i en byttehandel, hvis de to klubber kan nå frem til en fælles løsning. Danskerens løn kan dog blive en udfordring for Sunderland, som arbejder med et noget mindre budget.

Den 22-årige englænder Anthony Patterson har spillet hele karrieren i Sunderland, hvor han i denne sæson har fået sit store gennembrud for Championship-klubben. Nu kan det så ende med at sikre ham en kontrakt med Leicester.

Allerede inden denne sæson var der rygter omkring et Championship-skifte for Daniel Iversen, der tidligere har imponeret for Preston i Englands næstbedste række.

Han blev imidlertid og tog kampen op mod Danny Ward. Den har han i størstedelen af sæsonen tabt, men på det seneste er det begyndt at lysne for danskeren. Han stod i hvert fald opgøret mod Brentford inden landsholdspausen.

Det var iøvrigt hans Premier League-debut for Leicester, hvilket er ret vildt, da Daniel Iversen har været på kontrakt i klubben siden skiftet fra Esbjerg fB i 2016. Keeperens aftale løber frem til 2025.