Video : Tipsbladet
Premier League

Dansk profil bekræfter: De var meget interesseret

Den danske midtbanespiller har haft ni forrygende måneder i Celtic, hvilket særligt i medierne kastede et hav af rygter af sig i løbet af sommeren. Nu åbner han selv op omkring interessen.

For ni måneder siden spillede den dansk-engelske midtbanespiller Matt O'Riley i League One.

Nu er han skotsk mester med Celtic, og har netop fået debut i Champions League mod Real Madrid. De flotte bedrifter har også i løbet af sommeren kastet massiv interesse af sig.

Særligt i de engelske og skotske medier blev Matt O'Riley kædet sammen med Liverpool og Manchester United. Tidligere har midtbanespilleren selv sat beskedne ord på interessen, men overfor Tipsbladet bliver han mere konkret.

- Jeg ved godt, at Leicester viste meget interesse for mig. Og jeg tror også, at Newcastle var der. Men det var ikke noget med, at nogen af dem gav et bud. Hvis ikke der kommer et bud, så er det ikke særlig konkret i mit hoved, siger Matt O'Riley til Tipsbladet, og fortsætter.

- Jeg tænkte ikke rigtig over det, fordi der var ingen fra Celtic, der fortalte mig, at eksempelvis Newcastle var kommet med et bud. Sådan var det ikke, så der var ikke så meget at tænke over, og der bliver også skrevet meget i medierne.

Den 21-årige midtbanespiller er dog glad for, at han bliver meldt i retning af større adresser, selvom det ikke er noget, som han bruger tid på lige nu.

- Det er dejligt at få noget anerkendelse, for det betyder jo, at jeg gør det godt i Celtic. Men som jeg siger, så er Celtic lige nu det perfekte sted for mig. Det er en stor klub, vi spiller Champions League, fansene er sindssygt gode og holdet er godt. Det er et perfekt sted at være, og jeg synes også, at det er et godt sted at være, hvis jeg gerne vil med til VM med Danmark.

Matt O'Riley, 21 år, har i denne sæson optrådt syv gange og leveret fem assists for de skotske mestre. Før skiftet til Celtic i januar spillede danskeren i MK Dons i League One, og inden da stod han uden klub efter bruddet med Fulham.

Klubben topper suverænt den hjemlige liga med maksimum point efter seks spillerunder. De har scoret 25 mål og lukket blot et ind. Matt O'Riley har en kontrakt med Celtic frem til sommeren 2026.