• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Dansk stjerne har fået dødstrusler efter skalle

Foto: Getty Images

Joachim Andersen har på Instagram delt en række trusler og tilsvininger, som landsholdsspilleren har modtaget efter gårsdagens kamp mellem Liverpool og Crystal Palace, hvor han fik en skalle af Darwin Nunez, der fik et direkte rødt kort for forseelsen.

Af Lars Gram-Hanssen

Joachim Andersen blev mandag aften involveret i en dramatisk episode på Anfield, da Liverpool-stjernen Darwin Nunez valgte at nikke den danske landsholdsstjerne en skalle. 

De to spillere havde haft en række dueller i løbet af opgøret, og efter 57 minutter slog det så klik for uruguayaneren, der pludselig tildelte Joachim Andersen en skalle. 

Tipsbladet har forsøgt at få en kommentar fra Joachim Andersen, men forsvarsspillerens agent har oplyst, at Joachim Andersen ikke ønsker at udtale sig. 

På Instagram har landsholdsspilleren dog til gengæld afsløret, at han har modtaget et hav af trusler og tilsvininger fra vrede Liverpool-fans. 

- Jeg modtog måske 3-400 af de her beskeder i går aftes. Jeg har forståelse for, at I støtter et hold, men hav lidt respekt og lad være med spil hård på nettet, skriver Joachim Andersen således i sin story, hvor den danske stjerne har delt en række af de ubehagelige beskeder, han har modtaget. 

Her er der blandt andet tale om dødstrusler rettet mod Joachim Andersen og forsvarsspillerens familie, mens danskeren også kaldes for alverdens skældsord og endvidere anklages for skuespil. 

Joachim Andersen skriver afslutningsvist, at han håber på, at Instagram og Premier League tager affære. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.