• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Anders Dehn

Dansker afslører: Celtic var meget interesseret

Foto: Getty Images

I januar skiftede Philip Zinckernagel til Watford, men det kunne også have været Celtic. Han fortæller, at der "var en masse interesse" fra den skotske storklub.

Af Anders Dehn

Philip Zinckernagel spillede en kanonsæson for Bodø/Glimt i 2020, så da hans kontrakt udløb i vinter, sværmede klubberne om ham som møl om en tændt lampe. I sidste ende valgte han Watford, men det kunne også have været Celtic.

Ifølge den skotske avis Daily Record fortæller Zinckernagel i en spørgsmål-svar-session med fans, at Celtic og en række andre klubber var interesseret, men at han aldrig var i tvivl om, at han skulle vælge Watford.

- Vi kom aldrig tæt på nogen aftale med Celtic, men der var en masse snak og en masse interesse, så det var noget, som jeg skulle overveje, helt sikkert. Der var også et par Championship-klubber interesseret, men intet tiltrak mig lige så meget, som Watford gjorde, sagde Zinckernagel ifølge avisen.

- Watford var en meget større klub, og det var en nem beslutning i sidste ende.

Foreløbig tyder det da også på, at Zinckernagel valgte rigtigt, da han skrev under med sin nuværende klub. Watford rykkede ved udgangen af sæsonen op i Premier League, og den danske offensivspiller var fast mand gennem hele forårssæsonen.

Nu tyder det på, at Philip Zinckernagel kan få dansk selskab i Watford. I slutningen af maj forlød det i hvert fald, at klubben var interesseret i at købe en af Danmarks EM-spillere.

Læs mere om den historie her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020