Premier League

Dansker drillede Haaland: Det er smart

Joachim Andersen har vist sig at være ekstremt dygtig til at komme i hovedet på angriberne.

Tidligere er Darwin Núñez blevet overtændt af duellen med Joachim Andersen, og forleden var det så Erling Haaland, som blev provokeret af den danske forsvarsspiller.

Det er helt bevidst, at Andersen går og prikker til sine direkte modstandere i kampene, siger Allan Kuhn til Viaplay. Han kan også sagtens forstå Crystal Palace-stopperens fremgansmetode.

- Der er ingen tvivl om at, at det at provokere så meget, man kan, og gå til grænsen... det er dommerens opgave at sørge for, hvor grænsen går, og så bliver man som offensiv spiller jo frustreret og irriteret, når der en forsvarsspiller, der går og gør det. Så bruger man energi på dét i stedet for at spille fodbold. Så det er helt klart smart af Joachim Andersen.

Søndag står Joachim Andersen igen over for Darwin Núñez og Martin Jørgensen tror, at Andersens små tricks har været på dagsorden i Liverpools omklædningsrum.

- Det kan godt være, der lige er en enkelt, der har sagt: "Kan du huske, hvordan det gik sidste gang? Det skal du helst undgå den her gang. For han vil helt sikkert komme og provokere, som han plejer at gøre, og der er brug for at spille 11-mod-11, hvis vi skal vinde den her kamp. Så du holder lige igen." Det vil jeg da tro, at der lige er en, der har nævnt.

- Men Núñez burde også være så voksen, at han selv finder ud af det.

I afspilleren over artiklen kan du se og høre Allan Kuhn og Martin Jørgensens analyse af Joachim Andersen.