Foto: IMAGO
Premier League

Dansker rygtes til United: Fernandes elsker ham

Bruno Fernandes har et rigtigt godt øje til den danske landsholdsspiller Morten Hjulmand, der i denne sæson har imponeret for Manchester United-anførerens gamle klub.

Christian Eriksen forventes at forlade Manchester United til sommer, men det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at Rasmus Højlund i næste sæson bliver den eneste dansker i den engelske storklub. 

Morten Hjulmand har nemlig været sat i forbindelse med Manchester United, og hos den engelske gigant har klubbens anfører faktisk et rigtigt godt øje til den 24-årige danske landsholdsspiller, der i denne sæson har imponeret stort i portugisiske Sporting efter sommerskiftet fra Lecce. 

I et interview med den portugisiske avis A Bola har Bruno Fernandes fremhævet flere profiler fra Sporting, som Manchester United-kaptajnen selv spillede for frem til 2020, hvor han rykkede til Old Trafford. 

I interviewet bliver Bruno Fernandes spurgt, hvilke nuværende Sporting-spillere, han kan se skifte til Premier League, og her peger Manchester United-kaptajnen i første omgang på Viktor Gyökeres, Pedro Gonçalves, Trincao og Sebastian Coates. 

- Der er også de to på midtbanen... jeg elsker Sportings midtbane. Jeg elsker Morita og Hjulmand. Det er to spillere, der er vitale for Sportings spil, især når de er nødt til at have bolden og være mere organiserede taktisk, lyder det fra Bruno Fernandes. 

Morten Hjulmand er i denne sæson noteret for 41 kampe for Sporting, hvor den danske midtbanespiller har været fast mand under succestræneren Ruben Amorim, der i den seneste tid er blevet rygtet til Liverpool. 

På Danmarks A-landshold er Morten Hjulmand indtil videre noteret for fem kampe. Sporting-danskeren har også været sat i forbindelse med FC Barcelona

Loading Poll...