Video : Tipsbladet
Premier League

Dansker til lægetjek onsdag inden stort skifte

Det dufter efterhånden af endnu en dansker i Premier League, da Rasmus Nissen Kristensen skal til lægetjek onsdag i Leeds United.

Den danske landsholdstrup holder fri onsdag for at restituere frem mod fredagens møde med Kroatien.

Det er meget belejligt for landsholdets højre back Rasmus Nissen Kristensen, der således kan gennemgå sit lægetjek i Leeds United, som han den seneste tid er blevet kædet kraftigt sammen med.

Det er den italienske transferguru Fabrizio Romano der fortæller, at danskeren gennemgår sit lægetjek onsdag. Rasmus Nissen og den engelske klub er således enige om samtlige betingelser, der sender danskeren til Premier League.

Dermed takker han også nej til klubber som Dortmund og Brentford, der tidligere har været inde i billedet omkring danskerens underskrift. The Athletic har tidliger skrevet, at Nissen binder sig til Elland Road i mange år.

Han kommer til Leeds United fra RB Salzburg, hvor han har imponeret de seneste tre sæsoner. Særligt i den forgangne sæson har han gjort sig bemærket som en af ligaens bedste højre backs.

44 kampe, ti mål og otte assist har han leveret i indeværende sæson, hvor han både har ladet sig krone som østrigsk mester og pokalvinder. Den bedrift har han også opnået i sine første to sæsoner i RB Salzburg.

De flotte præstationer de seneste sæsoner har også bragt ham ind i landshodsvarmen, og han har således også fået spilletid i Danmarks seneste opgør mod Frankrig og Østrig i Nations League.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.