• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Fuhr Nielsen

De var enige: Derfor skiftede Vestergaard ikke

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jannik Vestergaard havde muligheden for et klubskifte denne sommer, men det var han ikke interesseret i.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Jannik Vestergaard blev hentet til Leicester som en højt profileret forsvarsspiller sidste sommer.

Det er dog næppe gået som håbet for hverken klubben eller forsvarskæmpen, der meget sjældent bliver brugt af Brendan Rodgers.

Derfor har der også denne sommer været bud efter Jannik Vestergaard ifølge adskillige medier. Den varmeste bejler har dog været Fulham, og dem skulle Leicester også have været enige om en handel med, skriver foxesofleicester.com.

Fulham endte istedet med at hente Issa Diop i West Ham. Hvorfor det ikke blev til et skifte for Jannik Vestergaard giver Leicesters manager, Brendan Rodgers, et kort og kontakt svar på.

- Jannik havde en mulighed for at skifte klub. Han ønskede ikke den mulighed. Han ville gerne blive, siger han ifølge LeicestershireLive.

Det seneste halve år er det blot blevet til en håndfuld optrædener for danskeren, og i denne sæson har han endnu ikke været en del af truppen. Det er ikke positivt for Jannik Vestergaard, der drømmer om at komme med til VM senere på året.

Det kræver spilletid ifølge Kasper Hjulmand, og det er der ikke meget som tyder på, at han får i Leicester, hvor han er bag Jonny Evans, Wesley Fofana, Daniel Amartey og Caglar Soyuncu i forsvarshierakiet.

Leicester er dog tæt på at sælge Wesley Fofana til Chelsea, som er meget opsatte på at hente franskmanden, mens Daniel Amartey ikke længere præstere på sit topniveau. Derfor kan der fortsat gemme sig muligheder for Vestergaard i Leicester.

Kontrakten løber frem til 2024, og det er indtil videre blevet til 20 kampe for Leicester City, som han skiftede til fra Southampton.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.