Debutanter kickstartede Newcastle

Både Callum Wilson og Jeff Hendrick scorede, da Newcastle ude slog West Ham 2-0.

I lørdagens sene Premier League-kamp tog West Ham imod Newcastle hjemme på London Stadium.

Trods gode muligheder i begyndelsen af kampen til hjemmeholdet, så endte det med at koste dyrt, at de ikke fik puttet en pind ind i første halvleg, der endte 0-0.

For efter pausen var det Newcastle, der viste sig at være skarpest.

I første omgang var det angriberen Callum Wilson, der fejrede sin debut ved at sende bolden til 1-0 efter 56 minutter.

Tre minutter før tid var det en anden debutant - midtbanespilleren Jeff Hendricks - der scorede, da han bragede et langskud op i målhjørnet.

Jeff Hendricks var i øvrigt også manden med assisten til Wilsons mål, og dermed må irens debut siges at være mere end godkendt.

West Ham formåede ikke at gøre kampen spændende, og derfor kan de notere sig sæsonens første nederlag, mens Newcastle rejser hjem med tre point.