Premier League Lars Gram-Hanssen

- Det kan potentielt få skiftet til at gå i vasken

Foto: Getty Images

The Athletic-journalisten Jay Harris, der mandag breakede historien om Brentfords interesse i Christian Eriksen, har nu udtalt sig yderligere om sagen.

Af Lars Gram-Hanssen

The Athletic kunne mandag bringe en historie, der hurtigt gik verden rundt, nemlig at Brentford har tilbudt Christian Eriksen en kontrakt

Det var The Athletics Brentford-reporter Jay Harris, der kom med afsløringen, og i The Athletic Football Podcast har Harris udtalt sig yderligere om historien. 

- Det her kan blive en virkelig sensationel retur til Premier League for Christian Eriksen. Vi hørte selvfølgelig alle hans agent sige i sidste uge, at han gerne vil tilbage til Premier League og særligt til London, lyder det således fra Harris i podcasten. 

- Der er åbenlyst en forbindelse til Brentford. Vi ved alle, at de har en danskerkoloni i klubben. Og Thomas Frank trænede selvfølgelig Christian Eriksen, da han stod i spidsen for Danmarks U17-hold for omtrent 10 år siden. 

- Som jeg har forstået det er klubben er meget opsat på at nå frem til en aftale med Eriksen. De har tilbudt ham en kortvarig kontrakt, seks måneder med option på et år yderligere. Det her kan blive en af vinterens mest fascinerende historier. 

Ifølge Jay Harris er det vigtigt at være opmærksom på, at flere af Brentfords London-rivaler stadig kan nå at snuppe Christian Eriksen for næsen af Thomas Frank.

- Det, der er vigtigt at understrege, er at Eriksen har tilbud fra mange forskellige klubber. Der er tale om en spiller, der var en af Premier Leagues bedste spillere, da han var på toppen. Og der er selvfølgelig også meget usikkerhed med hensyn til det apparat, han har i sit hjerte. Så jeg er sikker på, at Brentford vil skulle igennem diverse processer for at sikre sig, at Eriksen er klar til at spille i Premier League, siger Jay Harris.

- Som jeg har forstået, så er spilleren virkeligt opsat på at rykke til London, så det giver god mening. Hvis andre klubber også er interesserede, fx Crystal Palace eller West Ham. Det ved vi ikke. Det kan potentielt få skiftet til at gå i vasken. 

Ifølge De Telegraaf har Christian Eriksen afvist en henvendelse fra PSV Eindhoven