• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Det kan smadre Newcastles drømmetransfer

Foto: Getty Images

Newcastle United drømmer om at gå på rov i Everton, men prisen kan blive et problem.

Af Kenneth Jensen

Enten accepterer Everton at sænke prisen på den engelske U21-landsholdsspiller Anthony Gordon, eller også vil Newcastle United trække sig fra handlen.

Så klar er meldingen ifølge The Telegraph fra klubben fra det nordøstlige England til Everton.

Anthony Gordon har været væk fra Everton-træning i de sidste to dage, og han har også modtaget hård kritik af Evertons supportere efter flere præstationer, som der ikke har været tilfredshed med.

Gordon, 21 år, er interessant for både Newcastle United og Chelsea FC, men det er ikke ventet, at Chelsea kommer med et bud på offensivspiller, mens Newcastle eer villig til at betale omkring 335 millioner kroner.

Everton kræver angiveligt 500 millioner kroner for Anthony Gordon, så hvis en transfer skal blive til noget, skal en eller begge klubber give sig noget. Og for Newcastles vedkommende er det altså helt afgørende, at Everton accepterer en lavere pris.

Det er så bare spørgsmålet, om klubben gør det.

Hvis det ikke lykkes for The Magpies at hente Anthony Gordon, forlyder det i The Telegraph, at Hakim Ziyech er næstøverst på ønskelisten.

Anthony Gordon er godt nok U21-landsholdsspiller og et talent, men det er ikke meget, han scorer og assisterer. I 93 førsteholdskampe er det blot blevet til otte scoringer, og han står noteret for ni assister.

Men han er arbejdsom og passer på den måde godt til Newcastles hold.