• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

- Det virker til, at Liverpool har givet op

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Liverpool-profil Jamie Carragher virker det til, at Anfield-klubben har opgivet at komme tilbage i top fire i Premier League i denne sæson.

Af Lars Gram-Hanssen

Både Chelsea og Liverpool ligger og roder rundt i midten af Premier League-tabellen, men de to storklubber har grebet vinterens transfervindue radikalt anderledes an. 

For mens Chelsea har brugt 2,3 milliarder kroner på syv nye spillere, så har Liverpol blot hentet Cody Gakpo i PSV Eindhoven. 

Og ifølge den tidligere Liverpool-profil Jamie Carragher kan den manglende aktivitet på transfermarkedet godt indikere, at Jürgen Klopp og kompagni allerede har opgivet at kvalificere sig til Champions League. 

- I forhold til transfers, så kan jeg godt forstå Liverpool-tilhængernes frustrationer, når de ser andre klubber bruge penge til højre og venstre. Og med tanke på, at Liverpool ikke har hentet nogen ind, så ser det nærmest ud til, at de har opgivet top fire, siger Jamie Carragher til Sky Sports

- Men det, som jeg aldrig ønsker, at min klub skal være, er det, de var, da jeg var spiller. Der skød de lidt med spredehagl og gik til tider i panik. Mens Liverpool i de seneste fire-fem år har haft en model, som andre klubber i Europa har ønsket at følge. 

Liverpool ligger aktuelt på 9. pladsen i Premier League-tabellen, 10 point efter Manchester United, der ligger på fjerdepladsen. Liverpool har dog en kamp i hånden i forhold til Erik ten Hags mandskab.