Dramatisk: Newcastle vinder på overtids-straffe

Alexander Isak scorede på straffespark i tillægstiden, da Newcastle fredag vandt 2-1 over Nottingham Forest.

Alexander Isak endte fredag med at blive den helt store helt for Newcastle, da holdet fredag vandt 2-1 ude over Nottingham Forest.

Svenskeren scorede kampens afgørende mål på straffespark i kampens tillægstid.

Nottinghams Moussa Niakhate ramte bolden med hånden og vidste med det samme, at han havde begået noget ulovligt.

Med sejren har Newcastle på femtepladsen 47 point efter 26 kampe. Holdet har nu kun et point op til Tottenham på fjerdepladsen, der sikrer adgang til Champions League i næste sæson. Newcastle har tilmed spillet en kamp færre.

Newcastle var bedst i opgøret og havde chancerne til at score endnu flere mål. Af den grund var det ikke ufortjent, at holdet snuppede alle tre point sent i kampen.

Opgøret startede ellers skidt for udeholdet. Midtvejs i første halvleg lavede Sven Botman en kæmpe brøler og sendte bolden direkte hen til hjemmeholdets angriber Emmanuel Dennis, der finurligt lobbede kuglen i netmaskerne.

Kort før pausen udlignede Newcastle til 1-1. Midtbanekreatøren Joe Willock modtog bolden i højre side af banen og sendte et indlæg afsted mod Alexander Isak. Svenskeren flugtede efterfølgende bolden i mål via højre opstander.

Udeholdet kom ud til anden halvleg med fornyet energi og lagde et højt tryk på Nottingham.

Efter omkring en times spil troede midtbanespilleren Elliot Anderson, at han på et hovedstød havde bragt Newcastle foran 2-1.

Dommer Paul Tierney annullerede målet for offside efter flere minutters VAR-gennemgang.

Newcastle fortsatte med at lægge tryk på hjemmeholdet, der havde store problemer med at holde fast i bolden.

I kampens tillægstid blev Alexander Isak både matchvinder og dobbelt målscorer, da han stensikkert bragte Newcastle foran 2-1 på et straffespark.

Nottingham Forest er nummer 14 i rækken med 26 point, og oprykkerne har kun to point ned til nedrykningsstregen.