Edison Cavani blev den store helt i dramatisk United-sejr

På 45 minutter fik Edison Cavani ændret 0-2 til 3-2 med et oplæg og to mål, da Manchester United slog Southampton.

Med to scoringer vendte Edinson Cavani søndag et truende Manchester United-nederlag til en sejr over Southampton i Premier League.

På udebane vandt United med 3-2 efter et stort comeback i anden halvleg.

Det så ellers sort ud ved pausen for United-manager Ole Gunnar Solskjærs mandskab, der var bagud med 0-2.

Værterne tog føringen midtvejs i første halvleg på et hjørnespark, hvor danske Jannik Vestergaard var med fremme for at skabe ravage. James Ward-Prowses hjørnespark endte dog hos Jan Bednarek ved forreste stolpe, og polakken headede Southampton på 1-0.

Ti minutter senere var Ward-Prowse atter involveret, da midtbanespilleren på et direkte frispark øgede til 2-0. David De Gea i United-målet nåede ud til bolden ved stolpen, men den fløj alligevel ind i nettet.

Gæsterne skulle nu for alvor på måljagt, hvis de ville have noget med fra kampen. Straks fra anden halvlegs start sendte manager Ole Gunnar Solskjær angriberen Edison Cavani på banen i stedet for Mason Greenwood.

Også De Gea blev pillet ud og erstattet af Dean Henderson.

Efter en time kom belønningen, da Cavani fandt Bruno Fernandes, der inde foran mål reducerede til 1-2.

Og et kvarter senere var rollerne byttet om, da Fernandes headede bolden ind til Cavani, der headede bolden i mål til 2-2. Jannik Vestergaard forsøgte at dække den ene side af målet, men samtidig forpassede han en mulighed for at trække Cavani offside.

Næsten to minutter inde i overtiden slog den 33-årige United-angriber så til igen. Denne gang lagde Marcus Rashford bolden ind i feltet, hvor Cavani løb foran Vestergaard og headede bolden i mål til 3-2.

Med sejren har United vundet de seneste tre kampe og har nu 16 point efter ni spillerunder. Southampton har 17 point – dog for ti kampe.