Foto: Getty Images
Premier League

Efter derby-tæv: Eriksen var overrasket

Manchester United fik en ordentlig øretæve mod Manchester City i søndagens derby, og særligt én ting overraskede klubbens danske stjerne Christian Eriksen.

Der var decideret klasseforskel, da Manchester City farvede Manchester lyseblå takket være en 6-3-sejr søndag eftermiddag mod lokalrivalerne fra United. 

Stillingen var længe 6-1 til Pep Guardiolas tropper, inden udeholdet fik pyntet på resultatet med to sene scoringer.

Det ændrer dog ikke på, at Manchester United med Christian Eriksen på banen blev udstillet, og det kom som en overraskelse for Eriksen, der ellers havde set fremgang hos den engelske storklub efter en sløj sæsonstart. 

- Det er ret simpelt. Det var manglen på tro. Du kan ikke vinde kampe, når du ikke tror på dig selv på banen. Det er uacceptabelt. Vi blev udisciplinerede og fulgte ikke reglerne, og så bliver du smadret. Det var, hvad der skete. 

- Det var en overraskelse for mig. Vi var ikke klar, vi var ikke modige på bolden, og selv om der var rum at spille i, var vi ikke modige nok. Al ros til City, men det har intet med City at gøre, at vores præstation var dårlig, fortæller Christian Eriksen til Match of The Day ifølge Mirror, før han sætter punktum:

- Det har noget at gøre med troen hos den individuelle samt som et hold. Jeg kunne mærke det efter et enkelt minut, og vi ændrede tingene i pausen, hvor attituden blev ændret. Der så vi et andet Manchester United-hold, og vi scorede mål og skabte mere. 

- Vi var mere modige på bolden, vi kom mere på modstanderens banehalvdel, og vi scorede tre mål. Men lige nu kan jeg ikke tænke på det positive. Vi svigtede vores fans, os selv og vi er enormt skuffede. 

Christian Eriksen spillede hele kampen og lagde op til Manchester Uniteds første scoring.