• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Efter rygter: Brentford leder efter en afløser

Foto: Getty Images

Den engelske klub skal snart bruge en ny assistenttræner, da Brian Riemer står til at lande cheftrænerjobbet i belgiske Anderlecht.

Af Kenneth Jensen

Han er blevet fotografet af belgiske medier i forbindelse med det, der ligner en rundvisning i Anderlecht, og alt tyder på, at den danske træner Brian Riemer i de næste dage præsenteres som ny cheftræner for den belgiske storklub.

Danskeren står til at få en aftale, der løber halvandet år, og han skal være med til at sikre, at klubben kommer tilbage på sporet i den bedste belgiske række, efter en elendig sæson indtil videre har dem placeret som nummer 11.

Og engelske Brentford, hvor Brian Riemer har været assistent for Thomas Frank, er også i gang med at lede efter en afløser for den danske assistenttræner.

Det skriver The Athletic.

Her er man godt klar over, at det er et spørgsmål om timer, før den tidligere FCK-assistent præsenteres som ny cheftræner i Anderlecht.

Derfor er jagten sat ind på en ny assistenttræner, der skal være Thomas Franks assistent. Og det er slet ikke utænkeligt, at Frank får meget at sige, når klubben skal erstatte Brian Riemer.

Klubben arbejder på en måde, hvor man har to assistenttrænere. Den ene er klubbens, den anden er cheftrænerens. Det skyldes, at man gerne vil sikre, at ikke alt viden om taktik og så videre smutter ud af døren, hvis cheftræneren lander et andet job og ønsker at tage sin assistent med sig.

Mens Brian Riemer er på vej væk, tyder meget på, at Thomas Frank snart kan fejre en lønforhøjelse og en forlængelse af aftalen. The Athletic fortæller, at parterne fortsat forhandler om en ny aftale, og at det er ventet, at parterne bliver enige om en forlængelse.

Den 49-årige Frank, der har en fortid som træner for Brøndby IF, har kontraktudløb i sommeren 2025.

Han og Brentford er placeret som nummer 10 i Premier League efter 15 runder.