Premier League Victor Risager

Ekspert: Det kan få Antonio Conte til at smutte

Foto: Getty Images

Tottenham skal hente spillere, ellers kan manager Antonio Conte smutte, spår tv-kommentator.

Af Victor Risager

Antonio Conte har tilbragt lidt under tre måneder i Tottenham, men tv-kommentatoren Jamie Redknapp frygter, at den italienske manager snart kan være fortid i London-klubben, hvis der ikke hentes forstærkninger i løbet af januar.

Således har Antonio Conte ikke lagt skjul på, at han vil have forstærkninger til klubben, og der er også en del transferrygter vedrørende Spurs.

Endnu er intet dog kommet ind, og hvis der ikke falder noget på plads i transfervinduets sidste uge, kan det ifølge Jamie Redknapp få Tottenham-træneren til at reagere. 

- Han (Conte) har brug for spillere. Da han kom ind efter Nuno, må der have været en vis dialog mellem Conte og Daniel Levy om de spillere, der er brug for. Conte har nu haft et par måneder til at se på truppen, og han har gjort et fantastisk stykke arbejde med at få dem ind i denne position.

- Der er en massiv kløft mellem Chelsea, Man City og Liverpool og resten. Men Tottenham er så tæt på at nå top fire, hvilket ingen anden manager kunne have gjort, men han har brug for opbakning. Han skal have spillere ind hurtigt - to, tre , fire spillere i vinduet, og han har få dage til at gøre det.

- Daniel Levy er en svær mand at have med at gøre, men hvis du ikke bakker op om [Conte] - se bare på hans historik i Inter - tror jeg, han vil forlade klubben, fordi du ikke kan love noget og så ikke levere, siger Jamie Redknapp ifølge Sky Sports.

Tottenham har især været sat i forbindelse med Adama Traore fra Wolverhampton, og derudover er flere spillere som Tanguy Ndombele, Dele Alli og Giovani Lo Celso rygtet væk fra klubben.