Video : Tipsbladet
Premier League

Endnu en kvinde: Antony var også voldelig mod mig

Den 33-årige bankdame Ingrid Lana fortæller nu også, hvad hun har oplevet med United-profilen.

Manchester Uniteds Antony er i fortiden kommet i strid modvind, da han er blevet anklaget for vold af sin tidligere kæreste Gabriela Cavallin. Den sag er nu vokset, da en ny kvinde har meldt sig som offer.

Det drejer sig om den 33-årige bankansatte Ingrid Lana, der nu beskylder United-spilleren for vold.

Det sker i et interview med Roberto Cabrini i R7-programmet Domingo Espetacular, der bliver sendt på søndag. Her kommer hun ind på, hvad der skete mellem dem, hvor Antony også skulle have beført hende skade.

- Han forsøgte at have en relation (kan også oversættes til sex red.) med mig, men jeg ville ikke. Han skubbede mig op mod væggen, og jeg slog mit hoved, fortæller Ingrid Lana.

Hun gør i det hele taget klart, at hun ikke havde nogen intentioner om at have et romantisk forhold til fodboldspilleren, da hun var i hans hus tilbage i oktober 2022.

- Mit formål var kun forretninger. Da jeg kom derhen på hans invitation, indså jeg, at han havde skjulte hensigter. Jeg har aldrig været nogens elskerinde, forklarer den 33-årige bankdame.

Som følge af anklagerne har det brasilianske landshold senest smidt ham af holdet i forbindelse med deres VM-kvalifikationskampe.

Derefter har Manchester United været ude og reagere på sagen. Læs mere om det her.