Foto: IMAGO
Premier League

Endt skadeshelvede: Nu kan Arsenal-duo få comeback

Thomas Partey og Jurrien Timber kan på mandag gøre comeback for Arsenal efter mere end et halvt års skadeshelvede. Det bekræfter Mikel Arteta på en pressemeddelelse forud for opgøret.

Så er der godt nyt til Arsenal-fans.

I hvert fald bekræfter Mikel Arteta på en pressemeddelelse torsdag eftermiddag, at Thomas Partey med al sandsynlighed vil være at finde i Arsenals trup for første gang i mere end et halvt år, når London-mandskabet gæster Sheffield United på mandag.

- Thomas trænede allerede med holdet før sidste kamp, så nu burde han være klar til at være med i truppen til på mandag. 

Det er dog langt fra den eneste profil, der kan gøre comeback efter et langt skadeshelvede. 

Også Jurrien Timber har nemlig mulighed for at finde vej til mandagens holdkort mod bundproppen fra Sheffield United.

Der var tårnhøje forventninger til den 22-årige hollænder, da man i sommerens transfervindue hentede ham i Ajax. Den tidligere Ajax-spiller var dog knap introduceret i London, før han i sæsonens første kamp mod Nottingham Forest rev korsbåndet over efter 45 minutter. 

En skade, der har holdt ham ude lige siden, hvorfor han endnu ikke har nået at bevise sit værd. Det kan han dog komme til allerede på mandag.

- Det er også muligt, at han (Jurrien Timber, red) er klar. Vi må vente og se til vores træninger på lørdag og søndag. Hvis det går godt, så kan han godt være klar til at indgå i truppen til på mandag, afslutter Mikel Arteta.

Jurrien Timber står noteret for 15 A-landskampe for det hollandske landshold, og han kan både spille i den centrale del af forsvaret og ude på én af de to backs, hvilket ifølge Arteta var grunden til at man købte ham fri af Ajax i sommerens vindue. 

Arsenal har dog klaret sig fint uden ham i denne sæson, hvor de i skrivende stund ligger placeret på en tredjeplads med kun to point op til førerholdet fra Liverpool.