Video : Tipsbladet
Premier League

Engelsk klub jagter dansk U21-landsholdsspiller

De har dog konkurrence fra østrigske Sturm Graz om Arsenal-danskeren.

Den 21-årige danske angriber Mika Biereth har i denne sæson været udlejet fra den engelske storklub Arsenal til østrigske Sturm Graz, og her har han gjort det så godt, at østrigerne gerne vil lave en permanent aftale med ham.

Det er de dog ikke ene om at være ude efter danskeren. Det skriver engelske The Standard.

Her drejer det sig om Championship-klubben Sheffield Wednesday, som allerede tilbage i januar var ude efter at få Biereth til klubben, men her var det Sturm Graz, som vandt kampen om ham.

Angiveligt fordi de kunne tilbyde ham at spille med i europæisk fodbold.

I løbet af denne sæson har han lavet ni mål og fire assister for Graz-mandskabet på det halve år, som han har nået at være i klubben. 

Forud for tiden i Østrig har han også været udlejet til hollandske Waalwijk samt den skotske klub Motherwell. Sidstnævnte spillede han for i den første halvdel af den netop overståede sæson indtil Sturm Graz meldte sin interesse.

Endvidere har Arsenal en stor beslutning foran sig, da Biereth kun har ét år tilbage af sin kontrakt med London-klubben, og dermed vil det være sidste mulighed for dem, hvis de skal tjene penge på ham.

Endnu er det ikke blevet til seniordebut for ham i Arsenal, som han har været en del af siden 2021, hvor han ankom fra Fulham.

Mika Biereth har spillet tre kampe for det danske U21-landshold.