• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Fuhr Nielsen

Eriksen-holdkammerat får kniven: Han er den værste

Foto: Getty Images

Manchester United har fået en rædsesfuld start på sæsonen, og det får kritikken til at regne ned over holdet fra nær og fjern.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Der er ikke noget at sige til, hvis Christian Eriksen klør sig lidt i håret over sit skifte til Manchester United lige nu.

De Røde Djævle har fået alt andet end en tilfredsstillende start på den nye sæson under Erik ten Hag, hvor man har tabt 1-2 til Brighton og senest 0-4 til Brentford i Premier League.

Kritikken regner ned over det engelske fodboldhold, og nu er det så Bruno Fernandes tur til at få en hård medfart fra den tidligere engelske landsholdsspiller Gabriel Agbonlahor.

- Bruno Fernandes har gode statistikker, men han er den værste holdkammerat af dem alle. Hver gang han eller en anden spiller taber bolden, så slår han ud med armene til sine holdkammerater eller bænken, siger den tidligere Aston Villa-angriber ifølge AS, og fortsætter.

- Jeg har selv spillet med sådan nogle som ham, og deres opførsel efterlader dig rødglødende. Forestil dig hvordan det ville se ud, hvis det var Pogba? Han ville blive massakreret af pressen.

Harry Maguire og Paul Pogba modtog i den seneste sæson voldsom kritik for deres præstationer og attitude, mens Cristiano Ronaldo er havnet i unåde på det seneste. Men ifølge Agbonlahor så bør flere pege fingre af Bruno Fernandes.

- Jeg kan ikke huske sidste gang, at Bruno Fernandes spillede en nogenlunde kamp. Han gestikulerer altid med armene. Også når han afleverer bolden. Han kan være offside, og så finder han stadig en måde at bebrejde andre. Det er den spiller Bruno Fernandes er. Han er den værste holdkammerat.

Bruno Fernandes har optrådt 90 minutter i sæsonens første to kampe, men han har endnu til gode at levere en assist eller score et mål. Manchester United møder ærkerivalerne fra Liverpool på næste mandag.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.