Premier League Mads Bye Marboe

- Eriksen kan blive "signing of the season"

Foto: Getty Images

Tidligere Manchester United-spiller har store forventninger til Christian Eriksen i Brentford.

Af Mads Bye Marboe

Christian Eriksen har de seneste uger været på klubjagt efter bruddet med Inter, men den 29-årige dansker ser ud til at ende i Brentford, og den tidligere Manchester United-spiller Paul Parker har store forventninger til Eriksen i danskerklubben. Det siger han til Spilexperten.

Midtbanespilleren har holdt sig i gang i sin tidligere klub Ajax, men flere engelske medie erfarer altså, at Eriksen inden længe bliver præsenteret hos Thomas Frank og co.

Eriksen har som bekendt ikke spillet fodbold i et halvt år som følge af sit tragiske hjerteanfald ved EM i sommer, og der er ikke nogen, der for alvor ved, hvilken forfatning Eriksen kommer tilbage i. Paul Parker tror dog, det kan blive et rigtig godt match med Brentford.

- Eriksen til Brentford kan meget vel ende op med at blive “the signing of the season”. At få nogen med sådan en kvalitet til den pris...

- Det (Christian Eriksens hjerteanfald, red.) har selvfølgelig fået en del mere opmærksomhed, fordi det skete under Europamesterskaberne, men hvis jeg husker ret, skete det samme for Daley Blind. For nogle år siden havde det været lidt et problem, fordi ingen virkelig forstod omfanget. Der var ikke ordentlige eksperter og ingen ordentlig ekspertise. Men sådan er det ikke længere.

Han mener også, at Manchester United burde have taget chancen med Eriksen.

- Han ender i Brentford, og jeg tror, det ender med, at en del klubber ville ønske, de havde taget chancen. Men der er mange, som vil have været bekymret for deres forsikring. Ved at signe Christian Eriksen får de en spiller, der har alt det, Manchester United ikke har på stående fod - en spiller, der med sin boldkontrol kan dominere midtbanen.

Christian Eriksen skriver formentlig under på en aftale, der løber sæsonen ud.