Foto: Getty Images
Premier League

Erkender mobning af Ronaldo: Han græd næsten

Cristiano Ronaldo blev udsat for en hård behandling, da portugiseren som helt ung ankom til Manchester United.

Cristiano Ronaldo er ofte blevet rost for sin ærgerrighed på fodboldbanen, men også bordtennis er tilsyneladende en sportsgren, der kan bringe store følelser frem i portugiseren. 

Sådan lyder det nu fra den tidligere Manchester United-stjerne Rio Ferdinand, der var holdkammerat med Cristiano Ronaldo fra 2003 til 2009. 

I et interview med det australske radioprogram 'Kyle and Jackie O' erkender Ferdinand nu, at han i sin tid behandlede Ronaldo på en måde, der var på grænsen til mobning. 

- Mig og en fyr ved navn Quinton Fortune, en anden holdkammerat, plejede at gøre meget grin med ham. Han var meget yngre end os på det tidspunkt. Det var nok på grænsen til mobning, men vi forsøgte egentlig bare at bygge ham op, i forhold til at opbygge noget modstandskraft i ham, lyder det, ifølge Talksport, fra Rio Ferdinand. 

De fleste dage før træningen i Manchester United blev der udkæmpet nogle intense dueller ved bordtennisbordet, hvor Rio Ferdinand og Cristiano Ronaldo var i en klasse for sig. 

- Vi plejede at spille de fleste dage før træningen, som en del af opvarmningen. Jeg plejede at rive ham rundt. Han vandt også... det var mig og ham, der var nummer ét og to, ligesom Federer og Nadal. Det ville have slået rekorder, hvis det var blevet sendt i fjernsynet, siger Rio Ferdinand.

- Han plejede næsten at græde og den slags, fordi han var så kompetitiv.

Mens Cristiano Ronaldo forlod Manchester United i 2009, så blev Rio Ferdinand på Old Trafford indtil 2014, hvor forsvarsspilleren skiftede til Queens Park Rangers.