Video : Tipsbladet
Premier League

Et wildcard: Han kan blive Højlunds makker

Arbejdspresset på Rasmus Højlund kan snart blive lettet.

Der er udsigt til, at Rasmus Højlund kan få mere konkurrence om spilletiden i angrebet for Manchester United i næste sæson. Det står dog ikke klart, hvem det skal være endnu, og det kan ende med et 'wildcard'.

Det kalder Manchester Evening News, som følger United særdeles tæt.

Her bliver der peget på, at Fulhams Rodrigo Muniz kan blive en mulighed til sommer. Han er egentlig gået under radaren i det meste af sæsonen. Men i februar og marts er han virkelig vågnet op med otte scoringer i Premier League.

Det gjorde han også til månedens spiller i ligaen, og der har ifølge mediet været meldinger om, at han drømmer om at spille for Manchester United på et tidspunkt ude i fremtiden.

Endvidere bliver der peget på, at United i sommer hentede Højlund til klubben, hvor man ikke har haft en anden angriber, der kunne støtte ham, og det er nødvendigt med en ny, når Martials kontrakt udløber til sommer - og nu hvor Marcus Rashfords målscoring er blevet udtørret.

Med Muniz på holdet vil presset på Højlund også blive lettet, bemærkes det, når der vil være en spiller, der kan komme ind fra bænken og være med i pokalkampene.

Oprindeligt er Rodrigo Muniz fra Flamengo, hvor Fulham hentede ham fra i 2021 for omkring 60 millioner kroner.

Der er to år tilbage af brasilianerens kontrakt, og det menes, at der nok skal meget til at få ham væk fra Fulham, som kunne se Aleksandar Mitrovic forlade klubben sidste sommer.