• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

Everton spolerede Højbjergs Tottenham-debut

Foto: Getty Images

Everton vandt søndag aften 1-0 over Tottenham, der gav debut til Pierre-Emile Højbjerg.

Af Mads Bye Marboe

Pierre-Emile Højbjerg var forud for den nye Premier League-sæson skiftet fra Southampton til Tottenham, og Jose Mourinho havde danskeren i startopstillingen, da London-klubben søndag indledte sæsonen hjemme mod Everton.

Gæsterne havde også flere nye folk i startopstillingen i form af spillere som James Rodriguez og Allan.

I kampens indledning virkede hjemmeholdet overvejende tilfredse med at lade Everton have bolden, men målt på antallet af målchancer var det mere lige.

Læs også:Stor Premier League-optakt: Sådan står de 20 klubber

Jordan Pickford diskede op med en stor redning på et forsøg fra Dele Alli efter en halv times tid, og få minutter efter forsøgte James Rodriguez sig fra distancen.

Men afslutningen gik snært forbi den venstre oppasser, og så var det i stedet Tottenham, der kort inden pausefløjt var tæt på at bringe sig i front. Chancen stod en anden debutant, Matt Doherty, bag, men backens forsøg sad lige på Pickford.

Af denne grund blev det Dominic Calvert-Lewin, som ti minutter inde i anden halvleg noterede sig for kampens første scoring.

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Liverpool vil have Premier League-profil

Lucas Digne sendte et præcist indlæg ind i panden på angriberen, og så kunne han heade Carlo Ancelottis mandskab i front.

Jose Mourinho reagerede ved at sætte Steven Bergwijn på banen i stedet for Harry Winks, men Tottenham fik aldrig for alvor rejst sig igen. Henholdsvis Richarlison og Calvert-Lewin var sågar tættere på at udbygge føringen senere i halvlegen.

Den offensive duo fik imidlertid ikke udnyttet mulighederne, så det sluttede med en smal sejr til Meyserside-klubben. Pierre-Emile Højbjerg fik alle 90 minutter.

Læs også:Godt nyt for Nicolai Jørgensen i Feyenoord sejr

Læs også:Søndagens rygtebørs: Salah står øverst på Barcas ønskeliste

Læs også:Tottenham-keeper: Vi skal lære at vinde på en grim måde

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus