• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Tipsbladet

Farvel, Conte: Her er fem bud på ny Spurs-træner

Foto: Julian Finney

Antonio Conte er ikke længere cheftræner for Tottenham. Men hvem skal afløse italieneren? Her er redaktionens fem bud.

Af Tipsbladet

Pierre-Emile Højbjerg og de andre Tottenham-stjerner skal have ny træner. 

Sent søndag aften valgte London-klubben nemlig at trykke på knappen og fyre Antonio Conte. Det sker efter en periode med svingende resultater og et meget kontroversielt pressemøde, hvor italieneren kaldte sine spillere for egoistiske

Derfor giver vi her vores bud på, hvem der kan afløse Antonio Conte og forsøge at sikre Tottenham trofæer i fremtiden. I første omgang er Cristian Stellini chef på sidelinjen sæsonen ud. 

Det skal naturligvis understreges, at der er en masse usikkerheder, og at det slet ikke er garanteret, at det bliver en af de fem nedstående. Det er blot vores bud på, hvem Tottenham kunne kigge mod. 

Her er Tipsbladets fem bud

Julian Nagelsmann, 35 år, kontraktfri
Den unge stjernetræner har lige fået sparket i Bayern München, hvor han er blevet erstattet af Thomas Tuchel. Tyskeren blev smidt på porten, selvom Bundesliga-klubben spillede med om mesterskabet og havde booket billet til kvartfinalen i Champions League. Julian Nagelsmann er ifølge flere medier i England højt på Tottenhams ønskeliste, og han skulle være klar til at begynde en dialog. Uden tvivl en oplagt kandidat. 

Mauricio Pochettino, 51 år, kontraktfri
Han stod i spidsen for Tottenham fra 2014 til 2019, og argentineren har været sat i forbindelse med en retur de seneste mange måneder. Mauricio Pochettino skulle være interesseret i at vende tilbage, og han må være på Premier League-klubbens liste, da han kender Tottenham ud og ind. Spørgsmålet er, om storklubben tør give ham endnu en chance. Han vandt trods alt ingen trofæer i sin tid i London-klubben. 

Thomas Frank, 49 år, Brentford-træner
Danskeren bliver nærmest nævnt hver eneste gang, at en Premier League-klub står uden træner. Denne gang er ingen undtagelse, og den tidligere Brøndby-træner er ligeledes blevet kaldt favorit til at afløse Antonio Conte. Det er selvfølgelig slet ikke sikkert, at Thomas Frank ønsker at forlade Brentford, og de to ovenstående er højst sandsynligt højere oppe på Tottenhams liste. Men London-klubben kan sagtens have blikket rettet mod Thomas Frank, og hans arbejdsgiver kan godt modtage et opkald fra rivalerne i løbet af den nærmeste fremtid. 

Oliver Glasner, 48 år, Frankfurt-træner
Det virker ikke særligt sandsynligt, men østrigeren har været nævnt som en mulighed i diverse internationale medier den seneste tid. Og selvom Oliver Glasner har haft gang i noget godt i Frankfurt i lang tid, vil han nok være interesseret, hvis Tottenham skulle ringe. Større klub, større liga og flere penge må være tiltalende. 

Cristian Stellini, 48 år, fungerende Tottenham-træner
Italieneren var vikar for en syg Antonio Conte tidligere i 2023. Det gjorde han fremragende. Tottenham slog eksempelvis Manchester City i den periode. Nu skal Cristian Stellini så være chef på sidelinjen i resten af sæsonen. Og hvis han fører Harry Kane og kompagni til en plads i Champions League i næste sæson, kan det ikke helt udlukkes, at han bliver en overvejelse. Det kræver dog nok, at ingen af de fire ovenstående er en mulighed.