Video : Tipsbladet
Premier League

FCM-flop nævnes som mulig Højlund-konkurrent

Der er udsigt til, at United skal ud og hente en ny angriber til sommer.

- Jeg tror, at en ny angriber vil hjælpe på vores målscoring. Vi har brug for flere muligheder. Vi har brug for dobbeltdækning på alle positioner.

Sådan lød det fra Manchester United-manager Erik ten Hag forud for klubbens møde med Bournemouth lørdag, og hvem kan det så være, at den engelske storklub pønser på at hente ind som konkurrent til Højlund?

Det har Manchester Evening News taget et kig på.

Her bliver der peget på fem bud, som kan være muligheder for, som tæller Serhou Guirassy, Jonathan David, Dominic Solanke, Vangelis Pavlidis og Lois Openda, hvoraf førstnævnte bliver udpeget som den mest sandsynlige.

Guirassy har i denne sæson lavet 26 mål i 23 kampe i Bundesligaen, som må siges at være ganske godt klaret.

Endelig har de dog også taget den tidligere FCM-angriber Artem Dovbyk med som en bobler. Der bliver dog peget på, at Gironas forhold til Manchester City kan komme i vejen.

- Artem Dovbyk er La Ligas topscorer med 16 mål for Girona i denne sæson. Han ville være et enormt attraktivt mål for United, hvis hans klub ikke var en del af City Football Group, som ejes af Manchester City's ejere. En overgang til United virker derfor urealistisk med den nuværende kontekst.

Rasmus Højlund har i denne sæson spillet 34 kampe og scoret 13 mål på tværs af alle turneringer i denne sæson for Manchester United.