• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Fik Ronaldos trøje: Jeg måtte spørge flere gange

Foto: Getty Images

Andros Townsend forklarer, at han måtte kæmpe hårdt for at få fingrene i Cristiano Ronaldos trøje i weekenden.

Af Victor Risager

Andros Townsend sikrede Everton et enkelt point i weekenden med en scoring mod Manchester United, og efterfølgende fik den engelske kantspiller også fingre i Cristiano Ronaldos trøje fra kampen.

Han måtte dog kæmpe for den.

Over for talkSPORT forklarer 30årige Andros Townsend således nu, hvordan det gik til, at han i sidste ende fik den portugisiske superstjernes trøje.

- Jeg gjorde det til mit mål, at jeg ikke forlod Old Trafford uden Cristiano Ronaldos trøje. I så efter slutfløjtet, at jeg løb direkte hen til ham. Jeg ved ikke, hvad han mumlede, men det var ikke engelsk.

- Han mumlede nok på portugisisk, og jeg spurgte ham tre eller fire gange om hans trøje, og til sidst gav han efter og sagde, at han ville give den til mig indenfor. Jeg var nødt til at vente inde i omklædningsrummet, og heldigvis kunne deres “kit man” fikse det for mig. Den trøje vil jeg beholde, siger Andros Townsend.

I kampen gjorde Everton-spilleren sig også bemærket med sin jubel, da han kopierede Cristiano Ronaldos normale jubel. Det havde han allerde snakket med holdkammeraterne om inden kampen, men han frygtede, at Ronaldo ville komme med et modsvar:

- Den ene ting, de (holdkammeraterne, red.) sagde, var at jeg skulle være sikker på, at vi vandt, eller at det var sent i kampen, så Ronaldo ikke havde en chance for at svare igen.

- Jeg blev lidt revet med og faldt på min ryg. Jeg kiggede op på uret, og der var spillet 65 minutter. Jeg gav den største spiller en halv time til at få mig til at se fjollet ud og score sejrsmålet. Det gjorde han heldigvis ikke, siger Andros Townsend til talkSPORT.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020