• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Finsk forretningsmand vil købe Manchester United

Foto: Getty Images

Den finske forretningsmand Thomas Zilliacus har nu meldt sig ind kampen om Manchester United.

Af Lars Gram-Hanssen

Manchester United kan skifte ejer inden længe, og en ny rigmand har nu meldt sig ind i kampen om den verdensberømte klub. 

Ifølge Daily Mirror har den finske forretningsmand Thomas Zilliacus nu meddelt, at han er interesseret i at købe Manchester United. 

Den 69-årige Zilliacus, der er bosat i Singapore, har valgt at tage kampen op med Sir Jim Ratcliffe og Sheikh Jassim bin Hamad Al Thani, der allerede har afgivet bud på Manchester United. 

Thomas Zilliacus har tidligere erfaring fra sportens verden, idet han var formand i HJK Helsinki fra 1982 til 1986, mens han tidligere har ejet det finske ishockey-hold Jokerit. 

- Enhver sportsklub bør i sidste ende tilhøre dens fans. Den aktuelle udvikling, hvor rige sheiker og oligarker overtager klubberne og kontrollerer dem som deres eget legetøj, er ikke en sund udvikling, lyder det blandt andet fra Thomas Zilliacus.

Sky Sports har i dag skrevet, at Sir Jim Ratcliffe og Sheikh Jassim bin Hamad Al Thani har fået tildelt ekstra tid til at forberede deres forbedrede bud, selvom den oprindelige deadline var onsdag aften. 

Ifølge Sky Sports er Manchester Uniteds nuværende ejer, Glazer-familien, interesseret i at sælge Manchester United. Det vides dog endnu ikke, hvor meget Glazer-familien kræver for den engelske klub.