Fire i træk: Dansker er brandvarm i England

Philip Billing fortsatte sin imponerende form for Bournemouth i lørdagens hjemmekamp mod Coventry.

Lørdag tog Bournemouth på hjemmebane en storsejr over Coventry i Championship med cifrene 4-1.

Philip Billing var med fra start for hjemmeholdet, som kom foran 1-0 efter blot ét minuts spil. Arnaut Danjuma var på pletten og sendte bolden i netmaskerne.

Den hæsblæsende start fortsatte bare få minutter senere. Coventrys Matthew James fandt vejen til målet og fik svaret hurtigt tilbage med scoringen til 1-1.

Efter lidt mindre end en halv time var Danjuma igen på spil for Bournemouth. Denne var det med en dansker i oplæggerrollen, da Billing assisterede kantspilleren ved målet til pausestilingen 2-1.

I anden halvleg lykkedes det hjemmeholdet at lukke kampen. Først med scoringen til 3-1 af David Brooks, inden Dominic Solanke gjorde det til slutresultatet 4-1.

Med sejren ligger Bournemouth på en sjetteplads i Championship med fem point op til Brentford på tredjepladsen samt to point ned til Reading på syvendepladsen, som dog har spillet en kamp mere.

Lørdagens opgør var fjerde kamp i træk, hvor Billing enten har lavet en assist eller scoret et mål for Bournemouth.