Premier League Lars Gram-Hanssen

Forstår Liverpool-duo: Hvorfor skulle de blive?

Foto: Getty Images

Man kan ikke bebrejde Mohamed Salah og Sadio Mané, hvis stjerneduoen forlader Liverpool til fordel for bedre kontrakter i andre klubber. Sådan lyder det fra den tidligere Premier League-målræv Gabriel Agbonlahor.

Af Lars Gram-Hanssen

Både Mohamed Salah og Sadio Mané kommer til at forlade Liverpool, hvis Merseyside-klubben ikke giver stjerneangriberne de kontrakter, de kræver. 

Sådan lyder det fra den tidligere Premier League-målræv Gabriel Agbonlahor, der har fuld forståelse for, at Mané og Salah siger farvel og tak, hvis Liverpool ikke hoster op. 

- Salah og Mané vil ønske at få det, de er værd. Og hvis Liverpool ikke er villige til at give dem det... de er stædige nok spillere. Hvis Kevin De Bruyne får det, hvis Erling Haaland får det, hvis Jadon Sancho får det... så er du nødt til at betale dem det samme, som de spillere får. Hvis du ikke gør det, så smutter de. Og det er nok det, Mané tænker, lyder det således, ifølge Talksport, fra Agbonlahor. 

- Hvis Bayern München kan betale ham det, han fortjener, og give ham den kontraktlængde, han kræver, så smutter han. Når du ser på Mbappé-kontrakten, De Bruyne, der forhandler sin egen kontrakt... du ser det, Haaland får. Og agenterne er bevidst om niveauet i de kontrakter. Og Salah tænker 'jeg bliver topscorer sæson efter sæson, så I betaler mig det, jeg vil have, ellers smutter jeg'. Det samme gælder Mané. De elsker Liverpool, de har været der i en årrække, men hvis du ikke giver dem det, de er værd, hvorfor skulle de så blive?

Både Sadio Mané og Mohamed Salah har kontraktudløb i 2023, og førstnævnte har i denne uge meldt ud, at han efter Champions League-finalen vil svare på, om han bliver i Liverpool. Det kan du læse om HER.