Video : Tipsbladet
Premier League

Forsvarer Onana: Fuck hvad alle andre tænker

Andre Onana har ikke fået den ønskede start i Manchester United, men så længe at hans holdkammerater stoler på ham, skal han være ligeglad med, hvad alle andre siger og tænker, mener en tidligere anfører i klubben.

Kritikken har haglet ned over ham i engelske medier. 

Og det har da heller ikke set lovende ud for Andre Onana i Manchester United. 

Men ifølge den tidligere anfører i klubben Rio Ferdinand, skal den udskældte keeper ikke lytte til andre end, hvad holdkammeraterne siger. 

- Hvis dine holdkammerater stoler på dig, skal du bare tænke "Fuck hvad alle andre tænker", fordi du kender de mennesker, der virkelig betyder noget. Det burde de rutinerede spillere i klubben forsikre ham om. 

Men selvom starten i Manchester United har været præget af fejl, føler Ferdinand sig sikker på, at han nok skal bevise sit værd før eller siden. 

- Han virker til at have godt med selvtillid, for at være ærlig. Jeg har talt med ham et par gange, hvor han virkede selvsikker. At lave fejl er en del af gamet, og det forstår han godt. Du kan se, at han har karakteren til at børste den dårlige start af sig. 

Men mon ikke FC København håber, at Andre Onana har et par fejl i sig endnu, når de danske mestre tirsdag aften møder Manchester United på Old Trafford.