Video : Tipsbladet
Premier League

Frank afslører hemmelighed: Der er ingen dickheads

Brentford har under Thomas Frank haft massiv succes, og nu løfter han sløret for nogle af de ingredienser, der er med til at forme de gode præstationer.

Thomas Frank har skabt en velsmurt maskine i Brentford, som igen i år skal forsøge at holde sig fri af nedrykningsstregen i Premier League.

Missionen lykkedes i sidste sæson, hvilket var kulminationen på mange års hårdt arbejde for Thomas Frank, der overtog cheftrænerposten i klubben i 2018, da den lå i The Championship.

Thomas Frank nåede turneringens playoff-finale om oprykning til Premier Leauge i 2020, som Brentford tabte, og igen året efter som endte med oprykning. Nu fortæller Frank så nogen af hemmelighederne bag klubbens succes under ham.

- Vi har fire hovedregler. Det handler alt sammen om præstationen, arbejdsindsatsen, attitude men en ydmyg attitude. Så er der også et andet vigtigt element nemlig sammenhold, siger Thomas Frank til talkSPORT, og fortsætter.

- Vi er en gruppe af gode mennesker. Der er ingen dickhead-politik. Det betyder, at vi alle sammen bevæger os i den samme retning. Jeg ved, at vi kan blive alt fra nummer 20 til nummer syv [i ligaen, red.]. Jeg håber, vi har retning mod en bedre placering i år.

Ud over en god og sund kultur i klubben, så høster Brentford også store roser for deres rekruttering, hvor de finder store talenter til små penge, som siden vokser sig til millionsalg. Said Benrahma og Ollie Watkins er blandt andre eksempler på det.

Thomas Franks ambition om en bedre placering i denne sæson er startet godt med en uafgjort i første spillerunde og en 4-0-nedsabling af Manchester United i lørdags. Næste opgave er Fulham på lørdag.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.