Frank efter nedtur: Det er smertefuldt

Brentford er inde i en svær periode med flere nederlag i træk i Championship, og det kan mærkes, lyder det fra den danske cheftræner Thomas Frank.

Det er smertefuldt at være i Brentford-lejren i øjeblikket.

Sådan lyder det fra klubbens danske cheftræner, Thomas Frank, efter lørdagens kamp mod Coventry i Championship.

Frank og Brentford led endnu et nederlag i lørdagens udekamp, der sluttede 2-0 til Coventry.

Dermed er danskerklubben nu oppe på tre nederlag i træk i den næstbedste engelske fodboldrække, og den negative stime sætte sine tydelig spor i og omkring klubben.

- For alle omkring denne fantastiske klub i form af spillere, trænere og fans er det smertefuldt i øjeblikket. Det er i disse perioder, hvor vi skal vise sammenhold. Vi kan kun komme ud af denne negative stime ved at stå sammen, siger Frank efter kampen.

Brentford kom bagud efter 20 minutters spil i lørdagens opgør, da Rico Henry begik straffespark.

Coventrys Tyler Walker sparkede bolden ind fra 11 meter-pletten og bragte hjemmeholdet i front.

Efter pausen var selvsamme Walker på spil med scoringen til 2-0, og igen var der en individuel fejl på spil i situationen op til målet.

- Alle de små fejl, vi laver, kan blive straffet hårdt. Derfor skal vi have luget ud i de individuelle fejl, som gav dem målene i dag (i går, red.).

Med nederlaget ligger Brentford på en andenplads i Championship med syv point op til Norwich på førstepladsen og med samme antal point som Watford på tredjepladsen.

Næste opgør for Franks tropper er på onsdag, når de hjemme i London tager imod Sheffield Wednesday.