Video : Tipsbladet
Premier League

Frank har Højlund-plan på plads

Thomas Frank har udtænkt en strategi for, hvordan Brentford skal holde Rasmus Højlund i kort snor lørdag eftermiddag.

Lørdag klokken 16 venter der en danskerduel i Premier League, når Thomas Franks Brentford-mandskab tager imod kriseramte Manchester United. 

Erik ten Hags mandskab har tabt deres to seneste kampe mod Galatasaray og Crystal Palace, men ifølge Thomas Frank betyder gæsternes problemer ikke det store. 

- De er nødt til at slå tilbage og komme flyvende ud. Selvfølgelig er under pres i forhold til at slå Brentford. Manchester United er en kæmpe klub, og de er under pres for at vinde hver eneste kamp, så jeg tror ikke, at det gør den store forskel, at de ikke har spillet så godt, siger Thomas Frank til BBC

Rasmus Højlund nettede to gange i tirsdagens 3-2-nederlag til Galatasaray, så der venter Brentford en stor udfordring med at holde den danske bomber i kort snor. Ifølge Thomas Frank bliver det afgørende for Brentford at sørge for, at Højlund ikke får set meget til bolden. 

- Det var en imponerende præstation af ham mod Galatasaray, hvor han scorede to gode mål. Han ser ud til at være et rigtigt godt sted. Målet er at sørge for, at han får en stille lørdag. Vi er nødt til at se situationerne tidligt, og forsøge at lukke af for distributionen til ham, siger Thomas Frank. 

- Vi er nødt til at være opmærksomme på, at han ikke får for meget plads at løbe ind i, for han er hurtig, og han er god til at time sine løb. Vi er nødt til at se de situationer tidligt og forsøge at stoppe boldene op til ham. Det er helt sikkert et nøgleområde for os. 

Efter syv spillerunder af Premier League-sæsonen ligger Brentford nummer 14 i tabellen, mens Manchester United ligger nummer 10.