Video : Tipsbladet
Premier League

Frank med stor presbold til Damsgaard

Thomas Frank har store forventninger til Mikkel Damsgaard i denne sæson.

Efter en svær første sæson i Brentford skal der i år helt andre boller på suppen for Mikkel Damsgaard.

Danskeren fik 29 førsteholdskampe i sidste sæson uden scoringer, hvilket langt fra er optimalt, når han er indkøbt som offensivspiller for et større millionbeløb. 

Men det kommer til at ændre sig i år, er klubbens danske cheftræner Thomas Frank helt sikker på. Han har nemlig store forventninger til det danske es, som han sagtens kan se har taget store skridt. 

- Der er store forventninger til ham. Aaron (Hickey), Kevin (Schade), Keane (Lewis-Potter) og Dams. Fire unge spillere som er nødt til at tage et skridt op i denne sæson. Aaron var den spiller, som spillede flest minutter, og han gjorde det fint, men der er helt klart potentiale til mere.

- Vi begynder at se mere og mere, hvorfor vi købte ham (Damsgaard) for et år siden. Jeg selv, ham og omgivelserne har det med at glemme, hvor længe det tager at komme tilbage efter at have været ude i et år, siger Frank med henvisning til, at Damsgaard var ude fra oktober 2021 til april 2022 og fortsætter: 

- Men vi ser særligt til træning og en lille smule i kampene, at han nu kan komme forbi en modstander. Han gør det mere og mere. Jeg har forventninger til, at han vil tage et stort skridt i den rigtige retning i denne sæson, siger Frank til Standard. 

Mikkel Damsgaard får ikke muligheden for at gøre en forskel fra start i søndagens sæsonåbner mod Tottenham, hvor han starter på bænken.