• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Frank revser sine kritikere: Det irriterer mig

Foto: Getty Images

Thomas Frank er fortørnet over, at Brentford ofte betegnes som et fysisk hold, der lever af dødbolde.

Af Lars Gram-Hanssen

Brentford har fået masser af ros i denne sæson, hvor danskerklubben sluttede som nummer ni i Premier League, men ifølge Thomas Frank har hans mandskab alligevel ikke fået nok anerkendelse. 

I et interview med The Times udtrykker Thomas Frank frustration over, at mange eksperter og fans ser Brentford som et endimensionelt hold. 

- Det irriterer mig, at der findes folk, der siger, at vi er et dødboldshold og et fysisk hold. I så fald har de ikke set, hvad vi er gode til, lyder det fra Thomas Frank. 

- Vi er tilsyneladende kun et dødboldshold, som kan spille i dybden eller direkte. Men jeg mener, at jeg er langt mere pragmatisk. 

Brentford har i denne sæson leveret flere gode resultater mod topholdene i Premier League, hvor Thomas Frank har gjort brug af en 5-3-2-formation. 

- Men folk glemmer, at vi presser højt i alle vores kampe mod top 6-holdene. Vi lukker ned for deres målspark, vi er meget aggressive og vi dækker mand-til-mand over hele banen. Det har jeg ikke set andre hold gøre i Premier League, siger Thomas Frank. 

- De andre hold er begyndt at dække mand-til-mand nu, efter at vi begyndte at gøre det for to år siden. Vi er direkte og fokuserer mere på kontraangreb imod top 6-holdene, men vi lægger ekstra lag på i de andre kampe. 

Brentford bankede Manchester United med 4-0 i anden spillerunde, og derudover besejrede danskerklubben også både Liverpool, Chelsea og Tottenham, mens man også besejrede Manchester City både ude og hjemme.