• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Pelle Kirchner

Fremhæver Maguire: En af mine bedste signings

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjaer fremhæver en nærmest latterliggjort Harry Maguire som et af sine bedste indkøb.

Af Pelle Kirchner

Harry Maguires seneste år i Manchester United har ikke ligefrem været nogen dans på røde roser, og der går nærmest ikke en weekend uden han bliver kritiseret på sociale medier. 

Men på trods af den massive kritik, der i den seneste lange stykke tid har væltet ned over forsvarsspilleren, forstår hans tidligere træner Ole Gunnar Solskjaer ikke meget af den negative omtale.

I et længere interview med The Athletic besvarer han blandt andet spørgsmålet om, hvem der var hans bedste signing i hans tid for Manchester United, og her peger han blandt andet på Maguire.

- Bruno Fernandes kom direkte ind og hævede niveauet. Men også Harry Maguire. Det er en skændsel, at han får så meget had. Jeg har ondt af ham, men han er en stærk fyr, og jeg håber det vender for ham. 

- Han forstærkede vores defensiv fra første øjeblik, og han løftede stemningen i truppen. 

Solskjaer har siden fyringen i Manchester United for to år siden stået uden job, men onsdag aften starter han hos UEFA som teknisk observatør. 

Han har da langt fra givet slip på tanken om at træne igen. 

- Ja, jeg vil gerne være træner. Jeg elsker England og Premier League, endda også Championship, som virker stærkere end nogensinde før, men jeg føler mig ikke knyttet til England. Måske har jeg brug for en ny udfordring, hvor jeg oplever en ny kultur og et nyt sprog. 

Ole Gunnar Solskjaer fortæller i samme ombæring, at han har modtaget to tilbud fra Saudi Arabien. Men lige nu og her ligger fokusset altså på det nye job hos UEFA.