• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Leicester forventer at miste 24-årige winger til Tottenham

Foto: Getty Images

The Transfer Window Podcast fortæller, at man i Leicester regner med, at man vil miste Demarai Gray til Tottenham efter denne sæson.

Af plbold.dk

En aftale med Tottenham skulle ikke være helt på plads endnu, men internt i Leicester forventer man, at man vil miste 24-årige Demarai Gray til The Lilywhites efter denne sæson.

Det erfarer Duncan Castles fra The Transfer Window Podcast via kilder tæt på The Foxes.

- Jeg bliver fortalt, at man i Leicester regner med, at Gray skifter til Tottenham Hotspur. Min forståelse er, at der er interesse fra Tottenham, men intet er garanteret endnu. Der er også andre Premier League-klubber med i kapløbet samen med en række udenlandske klubber, siger Castles i The Transfer Window Podcast.

Gray har kontraktudløb med Leicester efter denne sæson og kan dermed hentes på en fri transfer til sommer, medmindre han forlænger i mellemtiden. Spørgsmålet er, om Gray, der gennem flere sæsoner har måttet indfinde sig med en rolle som indskifter for The Foxes, vurderer, at Tottenham er det rette skridt i karrieren.

- Når han frit kan forhandle med andre klubber, vil Gray og hans lejr beslutte sig for, hvor den bedste mulighed for at udvikle hans karriere er, siger Castles.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus