• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Frustreret Man City-stjerne: Ikke som jeg troede

Foto: Getty Images

Jack Grealish har ikke brændt græsset af som Manchester City-spiller siden sommerskiftet fra Aston Villa.

Af Jacob Quvang

Det er ikke mange måneder siden, at Jack Grealish forlod sin elskede barndomsklub Aston Villa til fordel for Manchester City i et skifte, som kostede Manchester-klubben enormt mange penge. 

Grealish har endnu ikke ramt sit topniveau i Manchester City-trøjen, og han har heller ikke spillet de seneste tre Premier League-kampe.

I et stort interview med the Daily Telegraph indrømmer han også, at starten i Manchester City har været mere vanskelig, end han regnede med. 

- Jeg synes, at det har været markant mere vanskeligt, end jeg troede, at det ville blive. Det her med at tilpasse sig en ny manager og nye holdkammerater. Først troede jeg, at jeg ville have bolden mere, få flere assist og mål, men sådan fungerer det overhovedet ikke. Jeg har ikke været i nærheden af at have bolden lige så meget, som jeg var vant til i Aston Villa, siger han. 

Årsagen til at han har misset de to seneste Premier League-kampe samt storkampen mod PSG har skyldtes en skade. Manager Pep Guardiola erkender også, at man måske først får den bedste Grealish at se til næste sæson. 

- Han er ikke noget problem. Han spiller godt, og hvis du analyserer kampene, har han ikke spillet dårligt. Det er svært at spille dårligt, når man har hans kvaliteter. Efter de seneste landskampe kom han tilbage skadet, men han kommer tilbage, og så må vi se med hans form. 

Jack Grealish står noteret for to scoringer og tre assist i 15 Manchester City-kampe. Han er tvivlsom til onsdagens kamp mod Aston Villa.