Gavebod på broen: Liverpool sejrer sikkert mod Chelsea

Liverpool vandt her til aften 2-0 mod Chelsea på Stamford Bridge.

Søndag aften var der lagt op til en vaskeægte topkamp, da nyoprustede Chelsea tog imod de regerende mestre fra Liverpool.

Begge kom fra første spillerunde med mere ufine sejre - og ufint var det også i kampens begyndelse.

Såmænd ikke fordi, der blev gået ekstra til den, men fordi underholdningsværdien ikke helt var, som man kunne have håbet.

Efter 20 rodede minutter, begyndte begge hold at vise mere mod. Werner var klart farligst for hjemmeholdet, mens både Salah og Firmino var tæt på at åbne ballet i den anden ende.

Kort inden pausen begyndte det så at gå galt for The Blues, der i løbet af ti minutter formåede at smide hele kampen væk.

Først modtog danske Andreas Christensen korrekt et rødt kort, efter en nedlægning af Mané som bagerste mand, og kort efter pausen drog gæsterne fordel af dumheden.

Først med en scoring af Sadio Mané i det 50. minut efter et glimrende opspil, og blot fire minutter senere var selv samme Mané igen på pletten.

Denne gang efter mindre imponerende forarbejde, da senegalseren ikke skulle gøre meget andet end at blive ramt af bolden og derefter trille den ind i et åbent bur.

Den udskældte og særdeles formsvage Chelsea-keeper Kepa Arrizabalaga sparkede bolden direkte hen til Mané og stod derefter uden nogen chance for at gøre op for fejlen. 2-0.

Og Chelseas gavebod ville ikke lukke ned.

20 minutter senere begik Liverpool-debutanten Thiago Alcantara et dumt straffespark på Chelseas Timo Werner, men Jorginho brændte efterfølgende muligheden.

Derefter var håbet sivet helt ud af Chelsea-truppen, der ikke havde meget mere at komme med.

The Reds havde flere gode muligheder, hvor Kepa mod slutningen af kampen nød en smule opløftning med et par flotte redninger, men mere blev der ikke gjort ved måltavlen.

Liverpool har nu seks point efter to kampe med en målscorer på '6-3', mens Chelsea har indsamlet tre point med en målscorer på '3-3'.