• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Giver Ten Hag vigtigt Eriksen-råd inden finale

Foto: Getty Images

Ifølge Gary Neville bør Erik ten Hag absolut ikke stille med både Christian Eriksen og Bruno Fernandes på midtbanen i dagens FA Cup-finale på Wembley.

Af Lars Gram-Hanssen

Det ender galt for Manchester United, hvis Erik ten Hag stiller op med Casemiro, Christian Eriksen og Bruno Fernandes på midtbanen i dagens FA Cup-finale mod Manchester City. 

Sådan lyder det i hvert fald fra den tidligere Manchester United-kaptajn Gary Neville, der understreger behovet for en mere defensivt kompetent midtbanespiller som makker til Casemiro. 

- Jeg vil ikke se Manchester United spille med Casemiro, Bruno Fernandes og Christian Eriksen på midtbanen. I den kamp, hvor de slog dem, startede de med Fred og Casemiro. Jeg kan bare ikke se for mig, at City ikke kværner dem, hvis United stiller op med de tre på midtbanen, lyder det, ifølge Daily Mirror, fra Gary Neville. 

- For United handler det hele om at være med i kampen. De har stadig en chance, hvis den stadig er åben med 10-15 minutter tilbage. Så kan der ske et eller andet. 

Manchester United startede med Casemiro og Fred på den defensive midtbane, da "De Røde Djævle" tilbage i januar slog Manchester City med 2-1 på Old Trafford. Her lå Eriksen i som offensiv midtbanespiller, mens Fernandes spillede på fløjen. 

Anderledes skidt gik det i omvendte opgør på Etihad Stadium i oktober, hvor Erik ten Hag startede med Scott McTominay, Christian Eriksen og Bruno Fernandes på midtbanen.

Her tabte Manchester United med 6-3 efter at have været bagud med 4-0 og 6-1 undervejs.