Video : Tipsbladet
Premier League

Glæder sig over manglende Højbjerg-skifte

Ifølge tidligere Tottenham-spiller er det rigtigt fint, at London-klubben ikke har sagt farvel til Pierre-Emile Højbjerg

Pierre-Emile Højbjerg blev rygtet væk fra Tottenham det meste af sommeren, men trods masser af bejlere er den danske landsholdsstjerne fortsat at finde i London-klubben. 

Det udeblevne klubskifte er dog faktisk en rigtig god ting, lyder det nu fra den tidligere Tottenham-spiller Jamie O'Hara. 

- Vi solgte ikke Højbjerg. Jeg er virkelig glad for, at vi ikke solgte Højbjerg, for jeg mener faktisk stadig, at han er værdifuld for os, lyder det ifølge Talksport fra Jamie O'Hara. 

Pierre-Emile Højbjerg blev i løbet af sommeren jagtet af Atlético Madrid, men ifølge flere engelske medier betød de økonomiske omstændigheder, at parterne ikke kunne blive enige om en aftale. 

Højbjerg blev også rygtet til Manchester United, men 'De Røde Djævle' endte i stedet med at leje Fiorentina-marokkaneren Sofyan Amrabat. 

I de sidste dage af transfervinduet meldte Fulham sig pludselig ind i kampen om Pierre-Emile Højbjerg, men den danske stjerne afviste muligheden for at rykke til Craven Cottage. 

Højbjerg befinder sig i øjeblikket i landsholdslejren i Helsingør, hvor Kasper Hjulmands tropper forbereder sig til torsdagens EM-kvalifikationskamp mod San Marino. 

Højbjerg har spillet tre Premier League-kamp i denne sæson, alle i rollen som indskifter.