• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

God stil: Sådan vil Man Utd-fans hædre Solskjær

Foto: Getty Images

Manchester United-fansene fik aldrig sagt farvel til Ole Gunnar Solskjær, der for nylig blev fyret som manager.

Af Jacob Quvang

Ole Gunnar Solskjær vil for altid være en legende i Manchester United, og det kan hans mindre vellykkede sidste tid som manager for klubben ikke ændre på. 

Nordmanden blev fyret efter det pinlige nederlag til Watford sidste weekend, og siden da har klubbens fans aldrig fået muligheden for at sige farvel til ham, da Manchester Uniteds to kampe efter fyringen er blevet spillet på udebane. 

Men når klubben torsdag aften møder Arsenal hjemme på Old Trafford i Premier League, så er der også plads til en hyldest til nordmanden fra klubbens fans. Det bekræfter fangruppen Stretford End Flags på Twitter. 

- Mens vi siger velkommen til en ny manager, så vil vi også hylde en afgående på torsdag. Ole var en legendarisk spiller, og han førte klubben fremad som manager. Vi har aldrig fået muligheden for at takke ham ordentligt, så vi vil finde 20LEGEND surf-flaget frem på Stretford End, skriver fangruppen.

Med surf-flaget menes der, at det er et flag, som tilskuerne bevæger undervejs. 

Det norske medie VG har talt med Bjarte Valen, der er journalist hos United.no, og han tror, at hele Stretford End, der er tribunen bag det ene mål, vil bakke op om det. 

- Jeg kan ikke forestille mig andet. Her ser du den hårde kerne af United-fans. Jeg kan ikke forestille mig, at det ikke bliver særdeles populært. Det fortjener han, siger journalisten. 

Ole Gunnar Solskjær nåede at være manager for Manchester United i næsten tre år. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020