• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Nicolai Sabro Hansen

Guardiola blokerer for Manchester City-profilsalg

Guardiola blokerer for Manchester City-profilsalg

Den kommende Manchester City-træner Pep Guardiola er allerede begyndt at svinge dirigentstokken i klubben.

Af Nicolai Sabro Hansen

Sevilla siger i denne sæson farvel til klubikonet Jose Antonio Reyes, og efter at de i vinters også smed Gael Kakuta på bænken, så begynder andaluserne at se tyndt besat ud på kanterne. 

Derfor havde Europa League-vinderne udset sig deres tidligere kæmpeprofil Jesus Navas som afløser for Reyes. Det skriver Marca, der ligeledes beretter om et ønske fra Navas selv om at vende hjem. 

Et retur til Spanien bliver det dog ikke til for den 30-årige hurtigløber. Pep Guardiola, der i slutningen af denne måned overtager trænersædet i Manchester City, har nemlig, ifølge det spanske medie, blokeret for skiftet, da han selv har intentioner om at benytte Navas. 

Navas har ikke været nogen afgørende faktor for Manchester City, men har dog alligevel spillet relativt meget for klubben. De seneste tre sæsoner, hvor han har tørnet ud for klubben har kastet fire mål og 22 oplæg af sig. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...