• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Guardiola klar i ny klub: Ringede til min bror og fik styr på det

Foto: Getty Images

Pep Guardiola har meldt sig ind i brorens klub, Girona. Dog bliver det bare som klubmedlem.

Af Oliver Okstrøm

Manchester Citys manager Pep Guardiola har fundet sig en ny klub. Det er dog ikke som træner. I stedet er han blevet officiel medlem af den catalanske klub Girona, hvor hans bror Pere Guardiola er både ejer og direktør.

Det skriver den spanske sportsavis AS.

City-manageren dukkede senest op til en træning på La Vinya sammen med sin bror, hvor det også blev til en snak med klubbens cheftræner Juan Carlos Unzué samt klubbens førsteholdsspillere.

Foruden samtalerne fik han også overrakt sit medlemskort og en spillertrøje med hans velkendte nummer fire, som han havde på ryggen, da han spillede for en anden catalansk klub, nemlig FC Barcelona.

- Jeg er virkelig klar på at blive medlem af Girona, så jeg ringede til min bror for at få det på plads. Vi følger klubbens resultater fra Manchester City og ser kampene så ofte, det er muligt, siger han og fortsætter:

- Forhåbentlig kan Juan Carlos Unzué og hans folk få et godt år. Men det er en lang sæson, og man må ikke tro, at alt er på plads i oktober. Nøglen er at være i den position i de afgørende kampe, som man gerne vil være i, fortæller Guardiola.

Girona rykkede ned i den næstbedste spanske række i sidste sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus