Premier League Lars Gram-Hanssen

Håber på genforening: Han elsker Stevie

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Liverpool-spiller Dirk Kuyt har Luis Suárez meget høje tanker om Steven Gerrard, der angiveligt er interesseret i uruguayaneren.

Af Lars Gram-Hanssen

Han har allerede hentet Philippe Coutinho til Aston Villa, og på det seneste har der også været rygter om, at Steven Gerrard vil hente Luis Suárez til Birmingham-klubben.

Og ifølge Dirk Kuyt, der spillede sammen med både Gerrard og Suárez i Liverpool, kunne det være fedt at se de to legender genforenet på Villa Park. 

- Jeg håber på det, men hvis jeg skal være ærlig, så er jeg ikke så sikker. Jeg tror, at Luis havde muligheden for at komme tilbage til Premier League efter sin tid i Barcelona, og der valgte han at blive i Spanien. Måske føler han sig på en måde bedre tilpas med sproget der, lyder det, ifølge talkSPORT, fra Dirk Kuyt.

Ifølge hollænderen er der dog én essentiel faktor, der kan lokke Luis Suárez til Aston Villa. 

- Jeg ved, at han elsker Stevie, så han vil nok gerne arbejde sammen med ham, lyder det således fra Dirk Kuyt.

Spørgsmålet er dog, om Luis Suárez kan se sig selv i en Aston Villa-trøje. 

- Det ville hårdt at spille for et andet hold end Liverpool i England. Jeg havde, og har stadig, et så godt forhold til Liverpools fans, at det ville være mærkeligt for mig at spille for en anden klub, lød det således sidste sommer fra Suárez i et interview med magasinet World Soccer.

Luis Suárez, der fylder 35 år på mandag, har kontraktudløb i Atlético Madrid til sommer.